Friday, January 30, 2009

giant mall

ni lah playground kat giant mall. aku selalu bawak sepupu2 aku main kat sini sbb selesa. lagipun pagi petang siang malam, x kisah nak main bile2 pun. lagi best kat sni ade wifi, so sambil menyelam leh minum air kannn....

letih bermain leh rehat2 japp...


yg penting ni hah... kalo ade wifi tp xde plug ni x guna gak. dgn adenyer plug ni, leh la lepak lame skit...

aku nak criter skit. korang nampak x gambar dua budak kat bawah tuh. waduhh...mencabar kesabaran aku tollll. korang bayang, tgh aku duk sedap2 layan tenet kan, budak berdua ni datang kat aku. dorang tanye aku tgh wat pe. lepas tuh dia duduk je tepi aku duk peghati aku watpe. dan byklah soklan2 yg dilontarkan...tu xpe lagik. tp tetibe boleh plak dia ambik laptop yg aku tgh guna ni, buat cam harta dia. wahh..mencabar kesabaran aku budak ni. sedap2 dia...kenal tidak, ape tidak...selamba badak dia tekan citu sini. nak aku marah, anak org... nak aku jerkah, anak org... nak aku sekeh, anak org... last2 nenek dia panggil nak balik....cucu org ghupe nyerr...


inilah budak bertuahhhh dpt pegang lappy aku. aku x pernah jumpe budak yg se'slumber' ni.

^,^

1 comments:

Monkey D Luffy said...

nasib baik cucu org... kalau mahkluk lain?

Related Posts with Thumbnails