Tuesday, January 20, 2009

ceritanyerr

tengahari tadi aku teman kan adik aku perdi daftar tuk ambik lesen kereta. then dia nak g ambik kad pengenalan dia yg dah siap. aku pun alang2 dah kuar, aku singgah jap kat bsn, beli no pin upu. kejap jer coz xde ramai org. pes time aku g bsn, xramai org. biasenyer bsn lah bank paling bz n penuh ngan umat manusia. lepas g bsn aku igt nak g pej pos plak, nak beli money order. mak aii, punye lah ramai org. sampaikan melimpah2 kat luar. tros aku tawar hati nak masuk...konpem 3,4 jam punyerrr. jadik nyer aku ubah pikiran, aku g bank islam daftar e-banking bank islam. sbb nyer, aku nak beli money order sbb aku nak dftr muet. tp kalau x guna money order, leh jgk bayar thru e- banking. so aku pun dftr e-banking...senang jer dftr e-banking. juz guna mesin atm. x sampai 5 minit dah siap. aku pun trus balik. makanyer skrg aku leh update ni.... ^,^

1 comments:

Monkey D Luffy said...

laporan harian diterima.... roger

Related Posts with Thumbnails