Saturday, December 27, 2008

ibu dan anak


^,^

Friday, December 26, 2008

sims city


muahaha....aku punya hobi baru. main sims....wakaka... tp bukan hobi baru tp hobi lame datang kembali. dah lame x addict ngan sims ni, skrg dah addict balik. nak update blog pun malas...hiksss
^,^

negara yg dilanda tsunami


^,^

26 DEC 2008

hari ni 26 dec, igt x ape yg terjadi 4 tahun lepas. TSUNAMI.... masih ingat tragedi dahsyat tu. sape leh lupe kan. tragedi yg berlaku sehari selepas sambut krismas. saje aku post kan topic ni, semoga kita sentiasa dilindungi oleh NYA. amin.






^,^

apakah


^,^

khai n rosma tersingkir


dah agak dorang ni pasti tersingkir. rosma pun dah pregnant so elok sgt la tersingkir. x elok kan, nanti kalau jd pape baru nyesal. wahh pandai plk aku..hikss. so skrg pilih la sape yg korang nak jd juara sehati berdansa...amyza n khairil @ lisda n fauzi. aku? aku nak....aku menyampah dua2. x payah juara pun x pe. muahahaha.....
^,^

Sunday, December 21, 2008

Tagged By Pasa Sanda

1. Snap picture of both inner and outer side of ur wallet

depan
belakang
dalam

2. Introduce your wallet brand, price and where you bought it..
>purse nih brand nyer nike.
>harga original nyer aku x taw...tp aku beli ngan harga rm50 (half price coz second hand...wakaka...)
>aku beli ngan member aku, dya said. mase kat poli dulu dia nak jual sbb dia kehabisan wang(awal2 aku dah sound dia, kalo nak jual carik aku). aku sambar je sbb mmg sporty kan purse ni. tp besar gedabak dan boleh diisi mcm2...sampaikan memory stick n memory card aku sumbat jer masuk dlm purse ni.
^,^

David Beckham

official Ac Milan Player

^,^

selamat pengantin baru ~mawi&ekin~





suke sangat dia dapat kawen...muahahaha...
^,^

Saturday, December 20, 2008

setahun sekali

prosperity double beef
kelmarin on the way balik drp MM, aku singgah kat mcD. aku tapau balik benda alah ni, dtg nyer sekali je setahun. st pedas dan mahal...sesuai sgt datang setahun sekali jer.
^,^

aku soka DONUT

Big Apple Donuts & Coffee

Dunkin Donut


aku lebih suke donut kat big apple than dunkin donut. kalau yg big apple lebih soft, byk choices, rase pun sodap.

^,^

sara n kak eina

kelmarin tertunai gak janji aku nak jumpe ngan kakak-kakak aku yg cun nih. kami g mesra mall (MM). dah lame sgt x jumpe, sara bz kat unisel, kak eina lak kat uum. dorang ni tua satu tahun drp aku. kami kenal since sek men paka. time same2 duk asrama, wahhh, mengimbau masa lampau neh. tp x cukup forum lorr kelmarin, missing in action kak nana, gina n shanaz. walaupun x cukup forum, kami tetap havoc. wahhh....

ni sara yg sengal





ni lak kak eina, dia ni blogger jgk. blogger aerynna





me n sara



ni aku punyer ~ grilled black pepper chicken


ni yg kak eina punyer - grilled BBQ chicken



ni sara punya ~ lasagna beef




banana choc cake




choc indulgance cake


>>>kali ni saya belanja kakak2 yg dahaga kasih sayang ini, wahh... mission done!

^,^

Friday, December 19, 2008

Adif Syahmi



dulu & sekarang (wahh, sudah gede yea skrg)

my nephew
^,^

Shiloh Nouvel Jolie Pitt

with her daddy

with her mommy
^,^

Zoo Negara

katanyer Zoo Negara ini bertaraf dunia...erm, x world pom.

MS ISO 9001 2000

yaya drive train. kerna yaya la kami ke Zoo dat day.

jom kita kenali haiwan:

ini mawas, bontot nyer merah

ini badak air, besor giler

ini zirafah

ini bangau

ini rusa

ini badak sumbu

ok, sesi kenali haiwan berakhir disini.

ini yaya sedang tido...sudah tumpas. ini time second round naik train, mmg dah penat yg amat.
^,^

Wet World

wet world shah alam

kitaorg x masuk pun kat dalam wet world tuh, juz lepak kat akuarium tepi wet world jer. tgk2 ikan... ni video hamster. sebenarnyer aku takot hamster, ambik vid je pun berdiri bulu roma. enjoy the video

video

besor giler ikan ni..lebih kurang tinggi aku hah.
^,^

the pink kebaya


aku x mengerti kenape dia senyum cenggitu



miss pinky btul anak sedare aku ni. baju kebaya ni ayah aku yg belikan tuk dia, kira toki dia yg kasi lah ni. tp kain sempit skit, nak jalan susah. tu yg dia tukar pakai seluar plak. tp yg penting, pink tu mesti ade jgk skit.
^,^

Thursday, December 18, 2008

Having u in my Life

thank you kak ros aka blogger rossizam coz bagi kad yg cantik ni. walaupun kita baru jer kenal dlm blog ni tp rase dah lame berkenalan kan. menghargai itu sangat penting....i appreciate that.
^,^

Olympus FE-360

my new camera...the one n only. boleh la aku snap pic byk2, xde aku nak mgharap kamera handpon yg 2.0 megapixel jer. kalau malam jer hampeh... aku beli ni 6 dec lepas kat kedai kamera dlm mydin mall. i use my own money...hasil penat lelah aku keje as a facilitator PPSMI. tidak lah mahal, kamu pergi check sendri la kat kedai brape ringgit tp amat bersesuaian ngan status aku seorang penganggur yg mahu berjimat dlm penggunaan wang. chewahhh...muahaha... mmg dah lame impi nak punya camera digital, finally i got it. sgt puas...




micro SD 2GB ni as a gift.
^,^
Related Posts with Thumbnails