Thursday, December 11, 2008

aku di tagged lagi by aduka

wahh aduka..kamu tagged aku lagi. nah ambik lah, aku sudah naek ke pantassss...hikssss.

1. Do you think you're hot?

Hot? Im not hot..but Im COOL

2. Upload your fave picture of you


3. Why do you like that picture?
tidakkah ade ke'cute'tan disitu...dats y i like dat pics....

4. When was the last time you ate pizza?
ermmm...dah lupe biler. tp paling last aku makan kat umah jer, adek aku yg called suh hantar ke rumah...

5. The last song you listen to?
cinta ini membunuhku - D'masiv

6. What are you doing right now besides this?
Layan Hot Fm

7. What name you prefer besides yours?
widydib, my cyber name

8. People to tag:
#1 Laila Q
#2 Caja
#3 TheSpiralEye
#4 Dyana
#5 juelee

9. Who is number one?
my kawan time sek men dolu2

10. Number three is having relationship with?
wahh...dia ni single kot. itu yg dia cakap..but im not believe that..hiksss

11. Say something about number five?
my kawan Blogger....hope we can be friend

12. How about number four?
baru kenal...thru blogger. rupenyer dia ni satu kampung ngan aku...hiksss

13. Who is number two?
my sister....my youngest sis
^,^

1 comments:

Monkey D Luffy said...

ko masih kecik ker tu? kalau ler aku berkenalan dengan mu masa tu. cewah

Related Posts with Thumbnails