Wednesday, December 17, 2008

kawan baik vs kawan yg baik

di jaman dulu kala...time duk lepak2 ngan sorang kawan, aku ade bertanya pada dia pasal kawan baik dan kawan yang baik. aku tanye dia ape beza kawan baik ngan kawan yg baik? dia jawab same jer...xde beza. ceh, mmg cenggitu... last2 aku yg jawab soklan aku sendri...huhuhu. bg aku kawan baik adalah kawan baik kita walaupun dia kadang2 tidaklah baik. kawan yg baik plak kdg2 bukanlah kawan baik kita tp dia sgt baik. name pun kawan yg baik kan. aku punya kawan baik dan jugak kawan yg baik. aku mmg suke kawan ngan kawan yg baik..tp kalo dia jahat aku x mau kawan ngan dia lagi sbb dia dah x baik. beda ngan kawan baik...aku tetap mau menjadi kawan baik walau dia x baik lagi...name pun kawan baik, kita susah senang bersama. aku pasti, jika kamu ku anggap kawan baik...maka selamanya kamu akan baik pada aku. bg aku kawan baik adalah kawan aku yg baik tp kawan yg baik kdg2 x ngam ngan aku tuk jd kawan baik. ada paham?

info:
sebanyak 23 kali aku menggunakan perkataan kawan
^,^

3 comments:

The Spiral Eyes said...

baikkah aku dibah?

Monkey D Luffy said...

fahammmmmmmmm cikgu!

widydib said...

pasa : ko mmg baik...ko dah lupe ke ko ni baik?

kapten : ko lah anak murid cekgu yg paling cepat pahammmmm...usaha lagi k. nanti dpt no 1..hiksss

Related Posts with Thumbnails