Thursday, December 18, 2008

Olympus FE-360

my new camera...the one n only. boleh la aku snap pic byk2, xde aku nak mgharap kamera handpon yg 2.0 megapixel jer. kalau malam jer hampeh... aku beli ni 6 dec lepas kat kedai kamera dlm mydin mall. i use my own money...hasil penat lelah aku keje as a facilitator PPSMI. tidak lah mahal, kamu pergi check sendri la kat kedai brape ringgit tp amat bersesuaian ngan status aku seorang penganggur yg mahu berjimat dlm penggunaan wang. chewahhh...muahaha... mmg dah lame impi nak punya camera digital, finally i got it. sgt puas...




micro SD 2GB ni as a gift.
^,^

5 comments:

aDuKa said...

wahhh.. besh ah lps ni leh snap sana snap sini.. :O

pnjam ble? hakhakhak.. =P

widydib said...

nok pinjam ker?
rase neyr kamu punya yg lebih baik dr ini...hikss...

rossizam said...

lepas ni makin byk ler pic kat blog ni yer..hi..hi.. kak nak jemput amik kad d blog kak..sudi2 lah yer..

Laila_Q said...

aku nk beli sony skinny T....kaler pink giituu..hikhikhz~

widydib said...

giler ko!!!
1000++ tuh...mane aku nak cekau duit woo...
tp yg sony tuh mmg cun habes lah.

Related Posts with Thumbnails