Wednesday, May 20, 2009

rindu terhenti tomok

seriously aku mmg x minat tomok
sebesar zarah pun aku mmg x minat
tp aku bukan jenis yg bias
kalau sedap aku kate sedap
so aku nak kate yg lagu single tomok ni
mmg sedap...
tomok kira bertuah dpt lagu drp Aubrey Suwito
cayalah Aubrey...


Tomok - Rindu Terhenti

telahku tinggalkan
memori silam ku itu
tidakku biarkan hidupku
dibelit pilu
walau duka menampan dada
walau sepi mancalar hati
rindu ku terhenti

ku pinggirkan sayu
yang meruntuhkan pintu
kasih tulus
ku biar berlalu
ku pinggirkan lara
yang berpaut dijiwa
ku teruskan hidup tanpa dia

padahnya lama dah tunggu
hilang tak berganti
cinta tiba cinta pergi
biarlah satu hati

walau duka menampan dada
walau sepi mencalar hati
rinduku terhenti

ku pinggirkan sayu
yang meruntuhkan pintu
kasih tulus
ku biar berlalu
ku pinggirkan lara
yang berpaut di jiwa
ku teruskan hidup tanpa dia

padahnya lama dah tunggu
hilang tak berganti
cinta tiba cinta pergi
biarlah satu

ku lupa kanmu jua
sedih kau pergi menjauhi

ku pinggirkan sayu
yang meruntuhkan pintu
kasih tulus
ku biar berlalu

ku pinggirkan lara
yang berpaut di jiwa
kuteruskan hidup tanpa dia

padahnya lama dah tunggu
hilang tak berganti
cinta tiba cinta pergi
biarlah satu hati

biarlah satu hati…….

>>>tp ade skit la kat lirik tengah2 tu...cam spoil skit. lirik dah ok...tetibe kuar ayat ni 'padahnya lama dah tunggu'...huhu aku rase cam x best je. pada aku lah... ^,^

1 comments:

ayukaka8 said...

hi,thanks for the pic..he's really cute isn't he??huhu em dl xminat gak ngan suare die,tp skang he's better,best suare die,lagu tu pun..really love the song..bt actually lirik tu tak spoil pun,byk lirik kt atas tu yg salah.actually yg 'padahnya lama dah tunggu' tu,the correct one is 'padam nyala patah tumbuh'.ok bye~

Related Posts with Thumbnails