Thursday, May 7, 2009

muet beressss

yahoooo....
akhirnya settle jgk muet aku...
hari ni aku dah bereskan part yg last skali, speaking.
actually tarikh asal sepatutnya 11hb tp aku mintak cepatkan tarikh sbb aku ade kursus next week. naseb dpt jgk ambik...kalau x burn jgk muet aku kali ni.
taw x aku dpt tajokksss ape td.
pasal keselamatan kanak2...ape langkah2 untuk meningkatkan keselamatan anak2.
part aku pasal kempen kesedaran awam...public awareness campaign.
aku tibai jer...belasah kaw2 punyer. habis tunggang langgang...haha...
part 1 biasa r kelam kabut...so aku fokuskan part 2.
ala x kisah la..asal ade band sudaa...

bile dah settle muet, dpt la aku g kursus.
igtkan dah xde rezki aku nk g kursus ni, alhamdulillah dpt jgk pergi.
aku harap kursus ni dpt la tingkatkan lg kemahiran aku.
insyaALLAH...
skrg fokus aku nak carik ilmu, korek sana sini...
supaya senang utk aku bekerja. ^,^

4 comments:

aduka said...

grab band 6! hehe..

widydib said...

giloossss....
menangis budok2 tesl kalau tahu aku dpt band 6!!!1
meke pun band 4 ade yg dop lepas...huhu

sYrUp said...

tahniah la yo cik adibah krn dh lps...target band brapo?

widydib said...

target aku...bior la kali ni bukan band 0 lagi...huhu

Related Posts with Thumbnails