Monday, May 18, 2009

Intan wilayah Timur (INTIM)

kursus kat intan mmg best sbb x stress sgt jadualnya. just enjoy n relax... penginapan, makanan, jadual, instructor, mmg 5stars r. aku stay satu bilik ngan ros, jtk pkg paka. mmg kami same2 apply kursus ni... bilik aku yg bestnye betul2 ngadap2 pandai. dpt tgk matahari terbit n terbenam...cantik...



kat sini mmg lengang jer...yg datang sini semua berkursus. stay pun paling lame seminggu dua. tp enviroment mmg ok kat sini.


aku xbyk snap gambar...aku publish yg mane ade jer. gambar aku mmg xde sbb still dlm phone...xkuarkan lagik. alhamdulillah...byk jgk yg aku belajar time kursus ni n tq byk kat en shuhaimi dr JPNT yg byk curahkan ilmu dia pada kami. aku still baru so byk benda kena belajar... insyallah, kalau ade peluang n ruang boleh la dtg ke intan lagi. hehehe... ^,^

1 comments:

ashie023 said...

wargh...kat aner ni INTIM ni?kemaman ker?ke maner?

skali ngan ros?heheh..

Related Posts with Thumbnails