Tuesday, May 5, 2009

entri yg tiada gambar

uhhhhhh........
ngantuknyer pepagi hari ni...
kak ann xde g pekse PTK.
kalau kak ann xde, konpem aku ngantuk...huhu
dan kalau perasan, bile kak ann xde je baru la aku aktif skit meng'update' blog.
masa terhad beb, nak layan kak ann bersembang 24 jam x cukup...hahha
hari ni en pandi cuti sbb dia nak hantar wife dia msk hospital.
stok keje yg dia tinggalkan suh settle, boleh than jgk...
nanti la aku settlekan slow2...panjang lg mase nk sampai kul 5.
che lie plak baru je kuar ke sk balai besar...ade pemantauan.
tinggal la aku terkontang kanting sorang...
xpe...dlm kubur pun sorang2 jgk... *haha...tetibe crite psl kubur...

berbalik pasal keje aku...
aku sebenarnya geram ngan cikgu2 skolah ni.
hari ni aku kena siapkan laporan status semasa peralatan ict, tp cikgu2 ict skolah ni buat x igt je hantar laporan. camne aku nak settlekan keje aku. xkan hari2 nak kena igtkan...18 buah skolah tuh. naik menanah jgk kan jari ni duk mendail....*melebeh sudaa haha...
tp x semua la cikgu camtu, ade yg on time...
tp serius aku cakap, deal ngan chinese teacher senang kire.
hari ni mintak, esok hantar. sgt punctual...
skrg tinggal lg sekolah2 yg katenye berjanji nk hantar kelmarin, tp hari ni pun x smpai2 lg.
taffic jam kot...

lame aku x meng'update' blog ni bukan pe...
skrg aku bz renovate umah...umah family lor...
atenya stay ngan family.
nanti bile 2 kakak aku yg tinggal sgt lah jauh tu balik...
biar dia terkezut...halamak umah siapa ini *sambil terngangan molot...kwang3
drp depan sampai belakang, semua kita kasi ubah.
naseb jalan umah x ubah, takot nanti x kenal jln pulang plak.

k la...stop sini.
ntah ape yg aku bebelkan pagi2 hari ni...
otak kacau...huhu ^,^

2 comments:

ashie023 said...

ambe pong bengang sebab cekgu2 lambat anto laporan..

*entri xdok gambo?kenapa x letak gambo meja en pandi?ahahhaa..

Anonymous said...

hahahaha...baru ko tau..tu baru 18 buah sekolah..nie dok jaga sampai 70 buah sekolah nie..semua hanto lambat, nak wat keje cepat gane...banyak2kan bersabo..sabo tuh separuh dari imannnnn...."ape yang penting! kerjasama!"(bace dalam nada lagu WONDERPETS...(^ ^)

Related Posts with Thumbnails