Thursday, March 12, 2009

result spm keluar hari ni

owh...hari ni result spm akan release, patutlah adik aku bgn awal..... kalau x haremmmm.... so kpd adik aku n jgk kpd semua adik2 yg nak ambik result spm hari ni. lapangkan dada n redha...redha dgn walau apapun keputusan yg anda dpt. jgn ade jgn terjun jambatan...hehehe.... teringat dulu mase aku g ambik result. no regret at all...

hari ni aku pun bgn awal...well, aku harus praktikkan ini selalu. kan nanti bile dah start keje, aku still bgn kul 11 pagi...haha... aku bgn awal coz aku ade appointment ngan doktor. oooo....bukan aku sakit or what, tp aku nak wat medical check up. selasa lepas aku dah g dah hospital tp juz wat ujian dadah, xray n check gigi. so hari ni, aku kena jumpe doktor utk pemeriksaan lanjutttt...huhu...

oraitt...enjoy ur day..... ^,^

1 comments:

Framestone said...

oh adik kite2 same2 amik result hari nie ek

Related Posts with Thumbnails