Tuesday, March 17, 2009

bizi packing

skrg aku still x tido lg. aku tgh packing brg2...esok aku dah nak bertolak. tp aku x trus ke kl, aku bermalam kat umah along dulu kat lanchang temerloh pahang. esok acik temankan aku, pagi rabu baru kami same2 ke kl. means...aku n acik akan naik keta along n family ke kl hari rabu ni. along volunteer nak hantar aku ke putrajaya 19 mac ni. kami stay kat umah angah kat shah alam. keta aku tinggalkan kejap kat umah along. nanti bila dah tahu aku akan stay kat negeri mane, baru la pergi ngan keta sendiri.

aku mmg pening ni...xtau nak bawak pe. byk sgt la plk bile nak packing ni. byknyer cam x mau balik sudaa.... tp korang tlg r doa2 kan aku...bior aku dpt dokat2 umah yoo. aku x mau r jauh2...siang malam ni haa aku berdoa dpt kat dungun. sewa umah free, makan free...huhhuhu.... tp walaupun begitu...kalau dpt kat mane sekalipun...aku ttp bersedia...muahahaha...

walaupun aku tgh bizi2 mengemas, tp aku blom rasmi nyer lg letak jawatan pembantu ayah aku. notis dah bg daa...hehe... tp biasa lah, bisnes anak beranak...xleh berkire. ni aku siap2 meng'hapdet' blog walaupun kunun bizi mengemas...sbb td ayah aku suh aku buatkan insurans kereta tuk client. dah alang2 online, aku update la blog nih. ni kire, kerja terakhir aku la tuk ayah aku. lepas ni papa kena cari pembantu yg lebih baiiikkkkk drp ateh...huhuhu....yg x pernah demand psl gaji.

k laa...x mau panjang2... byk benda lg nak settle. cuma mintak korang tlg doakan perjalanan aku selamat nnnnnn tlg r doa aku dpt area dokat umah jer. hehehe.... ^,^

3 comments:

Mr.Bob said...

aku doakan mung slamt sampai.. dak doh org leh keje,,hikhik

chUNk said...

selamat bekerja dibah.. :-)

widydib said...

mr.Bob:tq bob... mu punyer keje lg besh. doh r dpt kat dungun...hehe

chUNK: tq yah...

Related Posts with Thumbnails