Monday, August 3, 2009

Winter.Autumn.Summer.Spring



aku tgk cerita autumn in my heart ni mase aku form 4, kalau x silap la. aku form 4 tahun 2002. cerita ni layak digelar drama airmata. aku kalau tgk cerita ni konpem meleleh sampai lenjun. lebih2 lagi mase dia budak2, dgn soundtracknye yang mendayu2 je.

Winter Sonata (2002)

(musim sejuk)

dlm keempat2 musim, ini yang terbaik. cerita ni sgt2 sempurna, x puas tgk ulang2. seperti biasa ttp tentang percintaan yg menyayat hati, cinta x kesampaian.

Summer Scent (2003)
(musim panas)


aku skrg tgh follow cerita ni. kalau sempat, tiap2 malam kul 10.00 aku layan thru channel 303 tp nak cepat khatam aku layan thru mysoju. still keep in watchin'...

Spring Waltz (2006)

(musim bunga)

Seo Do-young as Yoon Jae-Ha/ Su-ho (Christian)
Han Hyo Joo as Park Eun-young (Arianne)



ini cerita aku belum tgk lagi tp sinopsis dah hafap dlm kepala. nak khatamkan musim panas baru layan musim bunga...:p

^,^

2 comments:

Nakamura Kazuki said...

wah nostalgia drama korea lama2..ambe ske authum in my heart sebab awek dia cun...tapi yang tak besh ending awek mati plak...

ashie023 said...

aku ngah tgk summer scent skrg..lam KBS World...best jugak tgk drama lama2 nih..hehehe

Related Posts with Thumbnails