Thursday, August 20, 2009

monolog pagi hari

boringnye pagi ni. aku sorang2 je dlm ofis, cg pandi cuti, kak ann kursus, che li ke btpn ade mesyuarat. alahai...inilah jadinya kalau keje kat ofis yg staffnya x ramai. keje kat sini kami berempat je. pusing sana sini, alih2 jumpe muka sama je. kadang2 boring jgk...haha... ingat nak kuar makan tp xkan nak tinggal pejabat kosong, lagipun aku xde kunci pejabat. kebuluq jgk aku pagi ni...

petang ni kami nak balik losong. insyallah, cadangnya nak bersahur same2 sabtu ni. angah n family pun nak balik esok, dpt la kumpul ramai2. cakap pasal sahur ni, aku sebenarnya x sabar2 nak sambut bulan puasa. feeling tu rase lain macam je. ntahler kenape...tinggal lagi 2 hari nak berpuasa, ingat hari ni nak makan NASI SUPPPPPPPPPPPPPP...puasa nanti x bleh makan da. uwaa....tolong aku... ^,^

2 comments:

ashie023 said...

sob sob..aku rindu nasik sup kat pantai tuh..aku menci mung wat jeles katku..

Nakamura Kazuki said...

selamt berpuasa ye....

Related Posts with Thumbnails