Saturday, February 14, 2009

syukur alhamdulillah

aku skrg still kat losong...
maybe isnin ni aku balik dungun,
hari ni aku dpt satu berita gembira...
sgt2 bersyukur...alhamdulillah.
tp aku x bace lagi surat tu
mak aku yg called pagi tadi.
she told me that news. wow....
sememangnya ni lah yg aku tunggu selama ni.
8 months u know...
14 feb 09...aku akan igt sampai biler2...
inilah permulaannya...
insyallah....

p/s: hari ni birthday kawan aku, seorang teman lame...happy birthday to you! ^,^

2 comments:

aDuKa イスラム教 said...

surat mende tuh?

Myra said...

wah..surat ape 2... teruja plak aku nak tau..hee..nway ape pun aku sure surat 2 mesti membawa khabar gumbira..gud luck yeps..

Related Posts with Thumbnails