Thursday, February 12, 2009

OMG!!! I did it...

akhirnya dpt gak aku buat 3 column.
dah lame nak try, tp x berani...
tadi aku try, akhirnya dapat.
seperti yg hangpa nampak la...
makan mase jgk sbb main try n error...
sampaikan aku x balik2 lagik losong...hu3.
mesti cumi jenuh nunggu aku.
janji nak balik pagi..huhu...
aku nak kasik kredit kat myrae
sbb bg laman web tu kat aku n ajar aku camne nak wat background.
guna care senang jer...
xpayah edit html, juz paste code dia kat add gadget.
korang xyah r kutuk2 aku k.
aku mmg slow skit, aku taw la org lain dah berkurun guna 3 column.
ikutkan hati aku nak touch up lagik blog ni tp aku dah lewat lorrr....
mahu balik kampung....

>>>pssssttt...weh korang taw x aku blom mandi pagi lagi. hu3, ape kejadahnyer aku x mandi lagi, jadahnyer ialah 3 column. hahahhaha....gilerr!!!
^,^

1 comments:

aDuKa イスラム教 said...

camni bru la best.. 3 column.. =P

Related Posts with Thumbnails