Monday, July 20, 2009

aidil zafuan with his son

alololo....dah beshorr anak aidil n rita ni hah. baru jek kuar minggu lepas, tetibe dah besar. hehe...propa semata2. ni anak sedare aku la. si nadhil...hehe. abg ipar aku aka abg nas, physio kat fam, so kenal la ngan aidil. aidil ni mengikut ape yg abg ipar aku gtaw, very the baik. x sombong n sgt senonoh...tp nak wat camne dah takdir hidup dia kahwin x dpt restu.

ni dia the real one. Airit Rayyan Rizqin bin Mohamad Aidil Zafuan.

muda2 dah jadik bapak...dia ni muda setahun pada aku taw. jarang2 jumpe lelaki mcm ni, walaupun dia ni kiranya ala2 menderhaka kat mak bapak dia tp at least dia ni bertanggungjawab n tahu ape yg dia mahukan dlm hidup. ermm...x macam kembarnya...ye dak?? huhuhu... ^,^

4 comments:

Laila_Q said...

waa..zafuanKU...heheh

Caja said...

with his son laa

widydib said...
This comment has been removed by the author.
widydib said...

to caja:
owos...saloh...
kena lalu ngan student tesl kita...
muahaha...nok wak ganu muet pun dpt band 2 jer..huhuhu..

to laila:
aik..zafuanMu ke?
sayang sudaa milik org...hehe
tomok still single laila...:)

Related Posts with Thumbnails