Sunday, March 14, 2010

Konsert Tirai AF8

Review drp Just Shut Up Blog

Farina(Tiada Lagi)
kata saya : amy seach nyanyi lagi malatop...huahuahua

Shah (Drama King)
kata saya : wow...fantastik..he3. sore jelas...so lagu rock jd x rock...hu3..

Anum (Peleset Kita)
kata saya : bile ko baring dah spoiled dah...mood aku larik ntah ke mane2...tambah lg ngan tangan ko asyik selak rambut...

Daus (Bye Bye Bye)

kata saya : lagu peberet gua ni beb....baby bye bye bye... ko nyanyi aku nyanyi...jadik camne aku nk dgr sore ko...huahuahua...

Ema (Tiada Lagi Tangisan)
kata saya : boleh la boleh...

Adira (Gagap)
kata saya : tarian ko x sehebat stacy..huhu boleh ke komen pasal tarian...ni pertandingan nyanyian lah.

Maulana (Tekad)

kata saya : saya suke suara dia..suke sangat....hehe

Alif (Live Like We're Dying)

kata saya : ??

Nad (Gantung)
kata saya : x best lah.....

Iwan (Coba)
kata saya : marvellous....delicious...huahuahua...i like....

Shahir (Andalusia)

kata saya : ermmm....ade harapan nak raih undi byk2 drp gadis2 melayu...

Ain (The Climb)

kata saya : saya suke awak lah...saya nk dgr awak nyanyi lagi minggu depan...saya jd x sabar2 plak...hehe...


Peserta favourite konsert 1 : Iwan & Ain ^,^

3 comments:

ashie023 said...

ske jugak yang ngelast tuh nyanyi..sape nama?ain..sebab lagu peberet ambe the climb/..tp payahnyelah nak carik yang cam american idol..kalu sipi2 pun jadiklah..malas ke ape nak bukak mulut?..tp rasanye just ok jelah...

shahir?ahahha..x best langsung...
x tahu lah minggu depan..

ahaha..aku ni xde keje ke ape duk layan american idol ngan akademi fantasia nih..??aigoo..padahal tertengok je smalam, last2 tgk smapai abis..ahaha(xde salahnye kan)

Adlina Husaini said...

deq tq for coming to my blog..anyway, bagus juga buat entry pasal af8 neh..tuk konsert tirai tu boleh laa compare af yg sebelum neh

widydib said...

ashie: hahaha..tul la pasal...mcm xde keje kan..padahal belambok doks iap2...huhu

adlina husaini: welcome...hehe..

Related Posts with Thumbnails