Wednesday, March 17, 2010

aku nak sambung blaja

blogger2 semua...tolong la aku...hukhukhuk... aku nak sambung blaja...ambik degree. aku nak sambung part time la, atenyer skrg aku dah keje kan. tp aku x taw nak sambung kat mane. aku memula nak sambung kat OUM jer, sonang. tp masalahnyer bile nak mohon ke OUM ade plak yg menyoal OUM tu diiktiraf oleh spa ke x. takot gak aku, kan 4 tahun sengkang mate segala, tetibe degree x laku...rugi la kan. aku nak sambung course it...senang citer yg ade iras2 it la. sbb aim aku ialah pegawai it...hikhikhik. aku ni tinggalnyer di terengganu ni, pantai timur. nak mohon U yg luar dari terengganu payah la sbb jadual kelas x same. aku cuti jumaat sabtu tp belah sane cuti sabtu ahad. itu masalah kedua... sape2 ade info yg bleh bantu aku....story r sket..:) ^,^

3 comments:

fabulous.farah said...

huhuhu..tade pengalaman ..tapi bagus la ade semangat nak belajr.gulak!

widydib said...

hehe....tenkiu..

ashie023 said...

ahaha..diiktiraf ke tak OUM tuh??
slalu org argue camni kan?
sebenarnye OUM tulah one of the best University in Malaysia, sebab dia ada cawangan berlambak-lambak kat luar negara....tp x taulah, kalu was2 untuk mintak OUM, aku cadangkan ko mintaklah PJJ USM..

bagus2 ..ada semangat nk blajo..muda2 ni baiklah sambung blajo...tak rugi...bukan sambung untuk naik pangkat saja, tp ilmu tu kene slalu carik...dok gitu?

Related Posts with Thumbnails