Monday, March 22, 2010

genap setahun

hari ni genap setahun aku kerja kat pkg
yabeda beduu...haha...
aku ingat lagi mase pertama kali nak lapor diri, byk tempat check point taw..haha.. aku salah tempat 2 kali. mula2 aku g lapor diri ke sekolah...ade ka patot. aku nak ke pkg seri dungun, tp aku salah masuk ke smk seri dungun...haruslah salah kan. lepas tu betul..pkg nih blakang sekolah jer. masuk pejabat pkg seri dungun, jumpe ngan che li, bg surat segala bagai..rupenyer salah lagik. aku kena lapor diri kat BTPN marang sepatotnyer...sepantas arnab aku ke marang. lepas lapor diri kat sana, aku balik ke pkg...mase tuh baru lah aku jumpe ngan big boss aku, cg. pandi...garang semacam jek...tp mak x takott pon lepas tuh kerani, kak ann...sombong je dia ngan aku time nih..hahaha... mase tu aku mmg blur r..x taw nak wat pe. lembap sesadoo jer...cam kura2...name pun blur kan. yolah, ko bayang bangunan punyalah besor...habis pekerja 4 org jer. mane x blur aku...ini pejabat ke ape..haha... lame lame lame kelamaan...makin selesa n suke...hikhikhik... sampai la skrg genap setahun aku di pkg, aku rase sudah mula nak serasi lah. campur lagik dpt duk umah sendrik kan...mane ko dpt peluang mcm aku ni hah.. skrg aku cuma nak improve..nk kena lebih cekap, lebih rajin, lebih membantu...name pun aku ni keje memberi khidmat bantu... aku harapkan..utk setahun akan datang, aku akan jadik lebih baik..amin:)


^,^

2 comments:

ashie023 said...

omak aih...kakak yang tudung pink tuh..wahaha...
diba suh ler dier update blog..hampeh je ada blog, x terupdate..ke dia bz banget>???hehe

semoga sukses!!!

widydib said...

dia bz main game...kekgi dbah kabo ke kak ann k. dok pun kekgi biar dbah tlg update blog tuk kak ann...haha

Related Posts with Thumbnails