Monday, December 7, 2009

KB Mall runtuh???

aku dapat berita katenyer kb mall runtuh. terkejut ala beruk aku, agak brape org lah mati...huhu... tp dimaklumkan 2 je terkorban. aku pikir gak kalo 2 jer, bahagian mane lah yg runtuh nyer. mustahil lak satu bangunan runtuh...klu satu bangunan mahu berpuluh yang terkorban. rupenyer bukan bangunan yg runtuh tp sebuah kereta yg terjunam lalu jatuh di celah escalator. yg tragisnya kereta tu menghempap org yg kat atas escalator tuh. menyebabkan 2 maut, dan seorang cedera parah. aku cam caye tak caye jer...betul ke cerita ni. cam dlm movie lak...tgk gambar, bace kat laman web bharian n tgk video kat youtube barulah aku caye ini mmg real. aishh...macam2... k...to all aku nak story panjang2 pun x reti jgk. tp korang klik link kat bawah sane...ade hamba ALLAH telah buat satu blog tuk menyebarkan info mengenai kejadian ni. sila ke blog tersebut. http://kb-mall-runtuh.blogspot.com/



p/s: betapa kalau dah sampai ajal...dimana2 pun nyawa akan tercabut dr badan...AL-FATIHAH untuk si mati. amin. ^,^

3 comments:

Nakamura Kazuki said...

diba ngeri oooooooo...so nak parking kat roofing pun sekarang risau

widydib said...

tu la pasal...mmg risau. tp dah nok jd...ambil iktibar je lah.

armouris said...

elak kemalangan, jangan SMS ketika memandu! - Bahaya SMS (Ketika Memandu)

Related Posts with Thumbnails