Sunday, December 6, 2009

6 dec 09

aiyoo...lame gler x update blog. bukan malas ke ape, tp x sempat. atenye banjir kan...plus raya plak lagi. mane nak sempat mengarang cerita kat blog nih. ni first entry aku tuk dis month, sebenarnya aku pun cam sedar x sedar rupenyer hari ni dah 6 dec. rumah kan masuk air, habis la satu umah kebanjiran. so kamu tahu ape jadik ngan aku satu family. hah...bermalam kat pusat perpindahan aku semalaman. mmg first time aku menjadi mangsa banjir dan dpt bantuan banjir dowh. siap dapat makan biskut jagung cicah air teh tu. hahaha...sweet memory actually. tp hari ni alhamdulillah, cuaca kat sini ok. tu yg busy bersih umah n pejabat too...lotih satu badan. hope dah xde banjir ketiga lagi. kena gigih la bersih rumah, tuk keselesaan sendiri jgk.
k all...nak tido lah, nyte2:) ^,^

1 comments:

puan.farah. said...

huhuhu..mesti best makan beramai-ramai kan..selamat cuci umah =p

Related Posts with Thumbnails