Thursday, January 12, 2012

fb di block!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!! <<<<<< x cukup tanda seru di tajuk, sambung lagi di entry...wahahhahahahhaa.... oh saya tak tahu kenapa perlu KPM block fb ni..stress mak nakkkkkkkkkk... dah la block youtube, ok fine la youtube ni kalau loading dia line jadi slow tapi fb...takkan reason ramai yang ngadap fb x buat keje kot... bukan semua tempat macam itu hokayyyy.. kerja saya x pernah lagi x settle kerana facebook! malah tanpa facebook kerja saya banyak terganggu..susah nak communicate ngan kawan2 kalau ada apa2 masalah kerja nanti. tapi takpe lah...saya PASRAH jer..talipon ade kot, emel, dan jomlah kita guna YM kembali haha... bak kata lisa surihani di ombak rindu ' redha itu ikhlas, pasrah itu menyerah' weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hahahhaha (fake laugh!)
kenal tak dengan lambang ni...ini buat i rase macam nak tumbuk2 jek monitor ni...;p
^,^

1 comments:

ashie023 said...

amik toh v ayat ombak rindu dok starang...twitter block gok ork...

Related Posts with Thumbnails