Sunday, November 20, 2011

jom lah kita ke korea

jumaat ni adik2 aku akan ke korea...tajaan penuh mak dia (mak aku gak r...;p). kuat pengaruh kpop, kdrama ni...sampai semua kalau tanya nak kemana mesti nak ke korea. aku pun mmg nak ke sana..sape tak nak woooooooooooooooo...ade yg nak taja aku ke??? haha...
korea ni cantik..permandangan dia perghhhh mmg terbaik.. spring, winter, summer, autumn semua ade tarikannya. acik n iman pilih nak g musim winter, nak main salji katenye...yolah mano ado salji kek mesia ni kan. bajet nak main ski..pandai ke??lalalalala...;p
weiii jeles mmg mestilah kan...tp wait lah...aku akan sampai jgk ke sana nanti..insyaAllah... tp bukan skrg la mane nak dapat duit hahaha...ulang tanya lg lah 'sape nak taja aku???hihihi... tp aku pilih musim bunga...aku suke bunga, aku suke tgk bunga mengembang, warna warni...mesti cantik kan... nak tgk bunga sakura, nak pegang, nak simpan bawak balik, nak frame *over okeh!..legend punya bunga tu..
insyaAllah la kalau Allah bg rezeki lebih nak jugak ke sana...now aku saving lah ni. atenye nak ke negara orang bukan murah kan. acik&iman so lucky, they dont need to used their own money...so kalau dorang x bersyukur jgk x taw lah kan. mane nak cari mak sebaik mama kan....sob sob sob *sedih sbb x terpilih...kekekekeke
aku harap adik2 aku enjoy kat sane..selamat pergi dan pulang. yang paling penting aku harap dorang reti2 la bawak balik souvenier tuk aku..tp adik aku ni mmg bukan jenis yg reti pon hahahaha...aku kasik dorang half gaji aku okey bawak pergi sane baik tak kakak???






pada yg bace entry ni then nak taw adik2 aku pergi korea brape ribu pakej nya? pergi ngan sape? ok ke tak? boleh la ke link ni k..ni muslim punya travel suiteholiday ^,^

1 comments:

ashie023 said...

jom adik2 ...g korea..unnie sponsor kimchi..ahhaa

Related Posts with Thumbnails