Tuesday, November 2, 2010

McD @dungun

balik keje lepak kat McD dengan nurul...saje nak meraikan McD yg baru bukak kat dungun ni. lagipun melepak dgn rakan sekerja adalah terapi paling mujarab utk melepaskan tekanan yg ada sbb dpt meluahkan segala masalah...huhuhu... patot diamalkan selalu..:)


ikotkan aku nak snap byk2 gitu gambar tp tetibe bateri kong! cait..hampeh tol..... x sempat nak snap gambar kat keseluruhan bangunan ni. 3 tingkat au...tp blm siap sepenuhnya lg. aku lepak ngan nurul di bahagian luar tingkat 2. selesa jgk lah....




orang kampong...serang la McD ni...baru bukak hot2 lagi. Q panjang giler...teringat dulu mase pizza hut baru bukak kat dungun...x cukup kerusi meja tp last2 skrg...kosong jer aku tgk..hahaha...
aku blm pasti lg ada drive thru ke x. kalau ada best la, sbb kalau nk dpt parking mmg susah giler. x cukup tempat.

p/s: nak sgt minum air root beer float a&w......

with love, widy =) ^,^

1 comments:

ashie023 said...

hohoho..there u go....sudah bukak kah??lepas ni mc d saje lah dib..ehhehe

Related Posts with Thumbnails