Sunday, October 17, 2010

last day t-gas di pkg

14 okt 2010, tamatlah tempoh perkhidmatan t-gas di pkg aku. xde la dorang di pkg lg...sunyi la nanti...sob3... tinggal aku ngan farah jer... hope nanti dpt la t-gas baru...kena apply dgn tesdec nanti. kami celebrate perpiasahan ni dgn mem'baham' kfc...kihkihkih.. saje meraikan jasa2 dorang kat pkg...hehehe..disebabkan berkabong dgn tamatnya perkhidmatan dorang..rase nk turunkan bendera separuh tiang....hahahaha =p.



makan2 sambil layan final badminton beregu emas TBH&KKK...berkat kami menonton dpt emas wooooo.....wakakaka...
aku wish adah&kimah akan dapat kerja yg lebih baik one fine day...inshaAllah. aku mintak maaf andai ada salah dan silap. biasalah kadang2 ade yg salah kita x sedar... dan aku gembira sepanjang perkenalan kita semua di pkg. yg penting semua kenangan di pkg dlm ingatan...paling diingat jug air kot...wakakakaka...:pppp

ko nampak ni mcm x senonh je kan... sedap giler wa cakap lu...hingga menjilat bibir!!! ini kek coklat kimah yg bawak...mmg terasa-rasa lg kat mulut ni...mmmmmm...:p

muke sengal adah....wakaka...
semoga ko dpt keje tetap adah....:)

with love, widy =) ^,^

1 comments:

ashie023 said...

owwhhhh jeles jeles...nok gok

Related Posts with Thumbnails