Thursday, April 1, 2010

april fool....

no no no...no april fool yeay..x main la april fool ni kan...xde paedah.

tomorrow, im going to KL...omak saya cakap nak bertolak lepas subuh. saya bagitaw omak saya, pukul 12 pun lepas subuh. omak saya jawab..pukul 4 pun lepas subuh jgk..huhuhu..
ahad saya perlu cuti...lalalala...
saya x maklum pun kat bos saya nak cuti ahad ni, tp saya dah bg hint kat kak an yg kalau pagi ahad saya x muncul d pejabat means status saya adalah 'im in KL rite now'..

Hey you !!!Don't move...Eden shoot you!! - 'bukan ayat iwan..:p'

ermmm...saya adalah konpius. saya bukan peminat iwan..jauh la skali ingin meng'afundi' iwan... tp adalah sgt konpius bile saya semacam peminat iwan plak. saya letak banner iwan di sidebar blog saya, WTH kan...saya selalu plak guna tagline iwan...ermmm...ape nak jadik dgn saya ni. tarak betul ka otak saya ni... saya pikir saya perlu mencari sebuah jawaban nih...:p oppsss...satu lagi, ini saya was2, tadik kat fesbuk saya baru perasan yg saya adalah seoarang drp ribuan ahli 'iwan af8 fanpage' lorh..ape ni, saya tersalah klik button 'join group' ker?

p/s: x paham aku kenape tajuk entry ini adlah april fool sedangkan hanya 2 baris je cerita april fool..hukhuk...

^,^

1 comments:

xyubAerA said...

come to me bebeh....

Related Posts with Thumbnails