Saturday, October 24, 2009

Pisau Cukur

panasss...panassss...... wuhuuu...xsabau ni nak tgk ini filem... konpem best, tgk trailernyer pun dah teruja. aku mmg penggemar filem melayu, yg x best pun aku layan...yg best apatah lagi. ini filem mmg feveret aku sbb ini kira kesinambungan gol n gincu. walaupun bukan kesinambungan cerita tp dr segi krew2nya. pengarahnya bernard chauly, penulis skripnya rafidah 3r....ade lina tan sebagai penerbit. dan yg paling penting itu pelakonnya...FAZURA. im the big fan of her. n maya karin too....aaron aziz jugak... hahaha....pendek kate semua pelakon la. pelakon2 pembantu cerita ni, muka2 same je ngan cerita gol n gincu. pisau cukur ditayangkan pd 5 nov, time tu aku kat melaka. kalau ade rezeki boleh la tgk kat sane. hope filem ni akan meletup2....n fazura kita tgk FFM nanti, siapa yg kena....hehe:)


^,^

2 comments:

Nakamura Kazuki said...

ambe tak ske la film ni ambe ske maya karin je..sebab dia ni natural beauty kan..hehehe

cahayachenta said...

nnti dh tgk buat review skit.. kalo best aku knk tgk gak... tp yg papadom ni pun tak berkesempatan nk tgk lg...

aku tak suka sgt fazura.. tp aku suka lakonan dia... lagi lagi bagus dr si cik pah sha sngal berlakon...

Related Posts with Thumbnails