Tuesday, August 17, 2010

sila bagi bantuan


usb wireless ni aku beli dah sebulan kot...tp sampai skrg aku masih x bleh guna lg!! hangin je aku..ntah ape la masalah..kat lappy aku mmg problem menatang ni.. bila aku cocok pd usb port lappy aku..led x menyala pon..no rsvp terus... tp bila cocok pd usb port lappy adik aku menyala plak.. korang rase pae masalah dia ek?? lappy aku mmg yg season punya..atenye hampir 7 tahun da lappy aku ni hidup, kot2 x support aku x pasti la. tp xde plak dia tulis ape.. arrghhh...tekanan!! lappy aku xde wireless...susah nk on9 oiii...kena curik2 lappy ayah aku if nk on9 dlm bilik...! ish..menyakitkan hati btl..benda bukan murah, alih2 xleh guna...sabar je la.. ni sape nk bg bantuan kecemasan...sila2 la...huhuhu

^,^

2 comments:

ashie023 said...

bagi ke ambe jelah..hehehhhe

widydib said...

wakaka...bantuan ni paling senang ni cikgu...:p

Related Posts with Thumbnails