Tuesday, June 8, 2010

salam...:)

ahaks....
last updated 25 april...hari ni dah 8 jun..mmg lame aku tinggal blog ni bersawang.. bukan sibuk atau xde mase..tp malas..huhu.. moto hidup buat mase ni : x salah jadi malas selagi x mendatangkan masalah! :DD.. act, hari ni birthday my sis, acik. maybe kami celebrate malam ni..makan2 jer. along n her family pun ade..cuti sekolah kan. angah balik esok...wahh..sempurna sudah family ku esok..

hari ni mintak EL ngan bos..haha..lotih giler badan nih. atenye baru balik bercuti2 malaysia kan.. dr timur ke barat, barat ke selatan, selatan ke utara, utara ke barat, barat ke timur..:DDDDDDDDD... puas hati aku berjalan2.. sebijik cam amazing race taw..kitaorg main gamble je, redah je.. xde hotel, kami siap termenung kat stesen minyak sambil mikirkan mase depan..wakaka.. tp mmg best..kenangan dan pengalaman yg terbaekk wokk..:)

esok masuk keje..aku dgn yakinnya sgt pasti kerja adalah setinggi gunung everest sedang menanti..tp xpe..itu esok punya masalah. yg penting hari ni kan aku cuti so kita rest, rileks n sempoi...wakaka.. esok kalau aku tertekan, maka padan la muke aku..sape suh cuti lame2 sgt. hambekk ko...:DDD

ok..c u di next post...bye~~~ ^,^

1 comments:

ashie023 said...

ahahha...terbaik wok...terbaik dari ladang..keke

Related Posts with Thumbnails