Monday, June 22, 2009

tawaran sambung degree

very very very good morning allzzz....
semalam TERtido awal giler...dats y aku TERbangun awal pagi. huhu...
tu yg sempat surfing2 tenet.
ade good news la pagi2 hari ni...
aku sesaje nak check semakan UPU, sbb b4 aku dpt keje ni aku ade la apply tuk sambung degree. sekali dapat la...


nun di sarawak...hukhukhuk...
jauh oiiii....


aku dapat course sains komputer (pengkomputeran rangkaian). ekceli benda ni mmg aku yg mintak, course ni mmg aku minat. tp sayang la, skrg aku dah keje. rasenye aku ignore je la tawaran ni. masuk ni dah 2 tawaran aku tolak tuk sambung degree. first UniKL, then second yg ni. xde rezeki laa...tp xpe, ade byk lagi peluang nk dptkan segulung ijazah. kita ikut plan B plak...hehe...
kepada sape2 yg dapat sambung blaja aku ucapkan tahniah n gud luck. untuk acik n along, both of them dpt sambung degree course bahasa inggeris so congratulationssss buat korang berdua sbb mendahului senarai anak2 hj hamid sambung ijazah. lepas ni ateh n angah plak akan follow korang...so watch out. hehe...
^,^

5 comments:

Nakamura Kazuki said...

jauh nung di sana.....bleh open table dengan hurul aini.....hahahaha...takpe....mungkin rezeki dekat tempat lain.....tak try ke universiti darul iman ke, uitm ke....kalau uitm insyaAllah senang tak pun open universiti macam ashie...buat part time...tapi tu la part time ni mencabarla skit

buddies on the block said...

hello ateh...acik nie..meh la kite berblog...sangat kelaka...hahuhahaa

emmm...tahniah dapat sambung degree..tapi...saye rase ateh patut terus bekerja...untuk membolehkan saye terus mendapat dana adek-beradik...heeeeee [^_^]

HuRuL_AiNi said...

salam...
pd pendapat saya, sayang kalau x sambung...bukan mudah nak sambung...kalau slalu sangat reject karang x dpt offer memana lg....lgpun nak sambung degree, payah nak ambik part time degree...try to reconsider...
lg pun swk not that bad...saya dulu unimas gak...hihi....cuma tambang nak pergi balik waktu raya je yg menambah sikit beban...hihi
apapun, cayo2...kalau kerja gaji dh ok not bad la....tp insyaAllah dgn ada degree lebih terjamin kerjaya masa depan :)

sirap said...

teruskan keje la syg...kalu dpt cuti blajo separuh gaji aku sokong la...hehehehe...

ashie023 said...

...nakamura, open university aku join kementerian, so x beban nak bayo riban2 tiap2 bulan..

tp did, ko pikir ler semasak-masaknye..kalau rasa nak sambung, ko buat jelah, kalau ko dah selesa ngan keje skrg, ko teruskan..

Related Posts with Thumbnails